Το κομμωτήριο λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού!!!

0

5 μυστικά για υγιή μαλλιά

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
Φωτογραφία από 5 μυστικά για υγιή μαλλιά

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να απελπίζεσαι, αλλά να ανακαλύψεις τα μυστικά που θα σου χαρίσουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.

1. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε συνεχώς προϊόντα κατά της θερμότητας


Είναι θαυματουργά γιατί εμποδίζουν το φριζάρισμα, τις σπασμένες άκρες και τη θολή όψη. Δοκιμάστε ένα spray προστασίας που δίνει λάμψη και προσπαθήστε να το εφαρμόζετε τακτικά.

2. Διαλέξτε τα σωστά εργαλεία για ίσιωμα ή μπούκλες

Επενδύστε σε μία καλή χτένα από σιλικόνη, μία βούρτσα και ένα σίδερο για τα μαλλιά με κεραμικές πλάκες. Για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή, δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε και τα κατάλληλα εργαλεία.

3. Μην κακομεταχειρίζεστε τα μαλλιά σας, όταν είναι βρεγμένα

Όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμα βρεγμένα καλό είναι να μην τα χτενίζετε και να μην τα μαζεύετε με λαστιχάκι. Περιμένετε μερικά λεπτά μετά το λούσιμο, για να στεγνώσουν και στη συνέχεια, να τα περιποιηθείτε.

4. Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα για να προστατεύετε το τριχωτό της κεφαλής

Θεραπείες με έλαιο αμυγδάλου ή καρύδας θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να είναι πιο υγιή και να μακραίνουν πιο εύκολα, λένε οι δερματολόγοι. Ανακαλύψτε τα κατάλληλα προϊόντα και προσπαθήστε να τα εφαρμόζετε τακτικά.

5. Ποτέ μην ξεχνάς το αντηλιακό σου. Ναι, και για τα μαλλιά!

Επίλεξε ένα spray με αντηλιακή προστασία που θα εφαρμόζεις καθημερινά. Τα μαλλιά σου θα δείχνουν συνεχώς λαμπερά και υγιή.