Το κομμωτήριο λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού!!!

0

Οι διακρίσεις στο εξωτερικό για τον κομμωτή των επωνύμων Σπύρο Τσουκάνη

Τρίτη 21 Μαΐου 2024
Φωτογραφία από Οι διακρίσεις στο εξωτερικό για τον κομμωτή των επωνύμων Σπύρο Τσουκάνη

Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Η εξέλιξη του είναι απίστευτη. Δεν αφήνει να περάσει τίποτα χωρίς να το έχει σκεφτεί ή επεξεργαστεί καλά.

Σου εμπνέει απίστευτη εμπιστοσύνη. Είναι επίμονος για να σου βγάλει την καλύτερη εμφάνιση στα μαλλιά σου.Ο hair stylist Σπύρος Τσουκάνης τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό και αρκετές φορές έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά αρκετών διάσημων.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που θα δείτε επισκέφτηκε την μεγαλύτερη παγκόσμια Έκθεση κομμωτών στην Ιταλία την Cosmoprof bologna και επιμελήθηκε πολλά χτενίσματα αφού οι εταιρείες οι οποίες και συνεργάζεται του έδωσαν την δυνατότητα να δείξει ακριβώς τι μπορεί να κάνει.

Ο ίδιος δηλώνει πως είναι μεγάλη του τιμή όλο αυτό που έγινε στο εξωτερικό αφού μετά από πολλά χρόνια καριέρας δείχνει με αυτό τον τρόπο πως όλα γίνονται όταν κάποιος δουλεύει σκληρά.Οι προτάσεις που δέχτηκε έπεσαν βροχή αφού τον καλέσανε και στις άλλες εκθέσεις κομμωτικής στον κόσμο να πάρει μέρος με την επόμενη μάλιστα σε λίγο καιρό στο Ντουμπάι.

Επίσης δέχτηκε προτάσεις από πολλές χώρες για συνεργασία όπως από Ελβετία Βραζιλία Καλιφόρνια – Αμερική – Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Κορέα και Κίνα.

Gallery