Το κομμωτήριο λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού!!!

0

Θεραπεία κερατίνης για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
Φωτογραφία από Θεραπεία κερατίνης για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές

Μετά τις διακοπές τα μαλλιά μας είναι εμφανώς ταλαιπωρημένα από την θάλασσα και τον ήλιο. Η θεραπεία κερατίνης για τα μαλλιά θα δώσει ζωντάνια, λάμψη και υγεία που έχουν χάσει λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Η θεραπεία κερατίνης διαφέρει τελείως από τις άλλες ισιωτικές τεχνικές και έχει στόχο να χαρίσει λάμψη, αντοχή και δύναμη στο στέλεχος της τρίχας. Εξάλλου, η πρωτεΐνη και η κερατίνη υπάρχουν φυσικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Πρόκειται για ένα σύνολο πρωτεϊνών με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την περιεκτικότητα σε θείο που συντίθεται στην κερατογενή ζώνη της ρίζας.

Η τρίχα που αποτελείται από πρωτεΐνες,ιχνοστοιχεία, πολυσακχαρίτες και νερό, τόσο με το πέρασμα του χρόνου όσο και λόγω των διαφόρων αισθητικών παρεμβάσεων (βαφή, ανταύγειες, στέγνωμα, περμανάντ κ.α.) χάνει σταδιακά την επάρκειά της σε κερατίνη, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αφυδατώνονται, να σπάνε ευκολότερα και να θαμπώνουν.

Η θεραπεία κερατίνης Sense Brazilian Keratin System, έρχεται να αντιμετωπίσει την ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης, χωρίς να επηρεάζει τον τύπο των μαλλιών, χωρίς να περιέχει φορμαλδεΰδη και χωρίς να απαιτεί ειδική περιποίηση μετά την ολοκλήρωση της αγωγής.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από τέσσερις έως έξι μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα του λουσίματος και τον τύπο της τρίχας λιπαρή, ξηρή, κανονική. Η θεραπεία κερατίνης γίνεται σε τέσσερα στάδια και ο χρόνος εφαρμογής μπορεί να κυμανθεί από 90 έως και 120 λεπτά, ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών.

Μετά τη θεραπεία κερατίνης Sense Brazilian Keratin System, για τις πρώτες 24 ώρες αποφύγετε να βρέξετε τα μαλλιά σας (ντουζ, κολύμπι). Αν τα μαλλιά βραχούν μέσα σε αυτές τις ώρες πρέπει να στεγνώσουν με το πιστολάκι ή την πρέσα.

Μη χρησιμοποιήσετε προϊόντα stylίng και μη πιάσετε τα μαλλιά σας με λαστιχάκια ή κλάμερ. Να χρησιμοποιείτε πάντα το ειδικό σαμπουάν και condίtίoner που δεν περιέχουν νάτριο.